Wat zijn de grootste mondiale deals in de agrifoodsector?

Nieuws

Gepubliceerd op: 3 juli 2018

Elke week volgt foodtechconnect de zakelijke, technische en beleggingstrends in CPG (consumer packaged goods), retail, restaurants, landbouw, koken en gezondheid.

Misschien wel de grootste mondiale deal voor voedsel dit jaar werd gemaakt door Conagra. Zij domineren het nieuws met de overname van  Pinnacle Foods, een overname van $10,9 miljard. De samengevoegde bedrijven vormen nu de op vier na grootste verpakte voedselgigant in de VS.  

In dit artikel vind je een overzicht van meer nieuws over zakelijke, technische en beleggingstrends in CPG, retail en landbouw. Onder andere deze highlights: De FDA heeft het op CBD gebaseerde medicijn Epidiolex goedgekeurd en heeft voor grote farmaceutische bedrijven de sluizen geopend om de cannabisruimte te betreden. Kroger is een samenwerking aangegaan met autonoom autobedrijf Nuro om auto’s zonder bestuurder te testen voor bezorging aan de supermarkt. Amazon heeft, tijdens haar eerste uitstapje in de gezondheidszorg, PillPack verworven voor iets minder dan $ 1 miljard tijdens zijn eerste uitstapje in de gezondheidszorg.

Agenda / Evenementen

Geen events bekend

Videokanaal

Het AgriFoodTech Platform heeft de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen de voedselproductie in beeld gebracht.