Laden Evenementen

11 december: AgriFoodTech Festival: Be SMART: Innoveer en investeer

  • Dit evenement is voorbij.

11 december 2019 @ 16:00 - 21:30

Kom jij naar het AgriFoodTech Festival ‘Be SMART: Innoveer en investeer’ opwoensdag 11 december?


Het AgriFoodTech Platform nodigt jou uit om het sprankelende programma bij te wonen en kennis en inspiratie op te doen én te delen over innovaties in de verschillende schakels uit de voedselketen – akkerbouw, tuinbouw, veehouderij, voedselverwerking, logistiek, retail én de consument.

 

Wat kun je verwachten?

Inspirerende keynote sprekers, zoals Leen Zevenbergen (auteur, ondernemer en spreker op het gebied van duurzaamheid en leiderschap). Onder de noemer ‘Innoveer of Disappear’ deelt hij zijn visie over de rol van tech in de toekomst. Zevenbergen weet het zeker: alleen duurzame en innovatieve bedrijven gaan overleven. Welke beslissingen moet jij als ondernemer in de nabije toekomst maken? Leen gaat na zijn speech in gesprek met ondernemer Ruud Zanders (Kipster) en Eelco Osse (Osse Group).

Tijdens een walking dinner maak je een reis door de keten: beleef en ervaar prikkelende innovaties uit de primaire sector (veehouderij, akkerbouw en glastuinbouw), food processing, logistiek, retail en uiteindelijk kom je uit bij de consument. Creatieve chef Gilbert Kolff (Fond Rotterdam) en gastronomisch verhalenverteller Guus Thijssen (Guustronomie) verzorgen samen een innovatief diner tijdens jouw reis door de keten.

Netwerken met vakgenoten en kennis en inspiratie delen over alle schakels uit de voedselketen staat deze avond centraal

Dagvoorzitter Peter Ros helpt ons om alles te ontwarren en duiden. Wil jij aan het denken gezet worden, in de actiestand komen of eens fijn op een andere manier naar de wereld kijken? Deze reis wil je niet missen. Hopelijk tot 11 december!

MELD JE NU AAN

Meer informatie over de vakbeurs vind je hier.

Gegevens

Datum:
11 december 2019
Tijd:
16:00 - 21:30

Locatie

Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 2
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5222 AK Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.brabanthallen.nl/

‹ All Evenementen

Agenda / Evenementen

Geen events bekend

AgriFoodTech Platform

Het AgriFoodTech Platform wil de maatschappelijke betrokkenheid en dialoog over toepassing van techniek in land- en tuinbouw en de hieraan gelieerde verwerkende industrie op gang brengen en verbreden.
Neem ook een kijkje op ons Videokanaal. Wat vind jij van de ontwikkelingen?