Laden Evenementen

Agri Food Tech Platform Disruptie Diner

12 december @ 16:00

Het huidige voedselsysteem is aan herziening toe, grotere uitputting van onze aarde ligt op de loer. Hoe innoveer jij om het tij te keren? Kan jij jezelf later nog in de spiegel aankijken?

Het AgriFoodTech Platform daagt veranderaars, beslissers en verbinders vanuit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs- en, onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties uit om het huidige voedselsysteem naar een  hoger niveau te tillen. Pas jij binnen dit plaatje en kan jouw bijdrage het verschil maken voor een duurzamer voedselsysteem?

Meld je hier dan aan!

Jouw aanmelding is pas definitief als de organisatie jouw aanwezigheid per e-mail heeft bevestigd, tenzij je een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen.

Wat kan je verwachten?

– Een avondvullend programma met inspirerende sprekers, voordrachten en een menu vol beleving.

– In dialoog op hoog niveau met veranderaars, beslissers en verbinders uit de wereld van Agri, Food & Tech over een duurzamer voedselsysteem. Met echte voornemens als dessert!

– En natuurlijk heerlijk eten! Chef-kok Gilbert Kolff (Fond Rotterdam) en gastronomisch verhalenverteller Guus Thijssen (Guustronomie) verzorgen samen een speciaal menu in het thema van de avond en brengen innovatieve gastronomie naar jouw bord.

Kortom een exclusieve avond met bijzondere tafelgenoten en interessante gesprekken om niet te vergeten! Schuif je ook aan tafel?

Alvast een tipje van de sluier… David Wallerstein – CXO Tencent is één van de bevestigde keynote sprekers. Bekijk zijn speech over de Human Future!

Locatie
Congrescentrum 1931, Oude Engelenseweg 1 te ‘s-Hertogenbosch

Aanvang
16.00 – aansluitend op de AgriFoodTech Vakbeurs & Congres

Kosten
€150

Contact
info@agrifoodtechplatform.nl

Gegevens

Datum:
12 december
Tijd:
16:00

‹ All Evenementen

Agenda / Evenementen

12-12-2018

AgriFoodTech Vakbeurs & Congres

Brabanthallen Den Bosch

AgriFoodTech Platform

Het AgriFoodTech Platform wil de maatschappelijke betrokkenheid en dialoog over toepassing van techniek in land- en tuinbouw en de hieraan gelieerde verwerkende industrie op gang brengen en verbreden.
Neem ook een kijkje op ons Videokanaal. Wat vind jij van de ontwikkelingen?