Laden Evenementen

Agri Food Tech Disruptie Diner

  • Dit evenement is voorbij.

12 december 2018 @ 16:00 - 21:30

Het huidige voedselsysteem is aan herziening toe, grotere uitputting van onze aarde ligt op de loer. Hoe innoveer jij om het tij te keren? Kan jij jezelf later nog in de spiegel aankijken?

Het AgriFoodTech Platform daagt veranderaars, beslissers en verbinders vanuit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs- en, onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties uit om het huidige voedselsysteem naar een  hoger niveau te tillen. Pas jij binnen dit plaatje en kan jouw bijdrage het verschil maken voor een duurzamer voedselsysteem?

Meld je hier dan aan!

Jouw aanmelding is pas definitief als de organisatie jouw aanwezigheid per e-mail heeft bevestigd, tenzij je een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen.

Wat kan je verwachten?

– Gave keynote sprekers zoals David Wallerstein (Tencent) en Jeroen van den Hoven (TU Delft). Tencents superapp WeChat is groter en succesvoller dan Whatsapp en het technologie-bedrijf richt zich nu op autonomous greenhouses. Wallerstein sprak recent op een congres is Helsinki over het ethisch gebruik van kunstmatige intelligentie en de toekomst van AI. Lees hier verder.

– Met een exclusief high-level gezelschap vanuit de wereld van Agri, Food & Tech in dialoog over een duurzamer voedselsysteem onder leiding van dagvoorzitter Rob Knoop. Met echte voornemens als dessert!

– En natuurlijk heerlijk eten! Chef-kok Gilbert Kolff (Fond Rotterdam) en gastronomisch verhalenverteller Guus Thijssen (Guustronomie) verzorgen samen een speciaal menu in het thema van de avond en brengen innovatieve gastronomie naar jouw bord.

Kortom een exclusieve avond met bijzondere tafelgenoten en interessante gesprekken om niet te vergeten! Schuif je ook aan tafel?

Programma

16.00 – 17.00 uur*: Keynote David Wallerstein – CXO Tencent & Keynote Jeroen van den Hoven – Professor Ethiek & Technologie TU Delft

17.00 – 17.15 uur: Overloop naar dinerzaal- Congrescentrum 1931

17.15 – 17.35 uurWelkom amuse & mysterious guest spreker

17.45 – 21.00 uur: Aan tafel!

21.00 – 21.30 uur: Dessert & netwerken

*In de Brabanthallen als onderdeel van AgriFoodTech 2018


Locatie
De aftap en de keynote presentaties vinden plaats tijdens de AgriFoodTech in de Brabanthallen. Het exclusieve diner volgt daarna voor een select gezelschap op dezelfde locatie bij het Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch

Kosten
€150

Contact
info@agrifoodtechplatform.nl

Gegevens

Datum:
12 december 2018
Tijd:
16:00 - 21:30

‹ All Evenementen

Agenda / Evenementen

Geen events bekend

AgriFoodTech Platform

Het AgriFoodTech Platform wil de maatschappelijke betrokkenheid en dialoog over toepassing van techniek in land- en tuinbouw en de hieraan gelieerde verwerkende industrie op gang brengen en verbreden.
Neem ook een kijkje op ons Videokanaal. Wat vind jij van de ontwikkelingen?