Laden Evenementen

Agri Food Innovation Event in Venlo op 27 & 28 juni

  • Dit event is voorbij.

27 juni 2018 - 28 juni 2018

Het Agri Food Innovation Event is een tweedaags event gericht op Europese en internationale bedrijven uit de hele agrifood-toeleveringsketen: van tuinders en producenten tot aan retailers, onderzoekers en eindgebruikers.

Het tweedaagse event bestaat uit vier conferenties over Healthy Nutrition, Vertical Farming3D Food Printing en Smart Farming, een centrale expo en een netwerkdiner.  Kortom, iedereen die iets met agrofood doet, moet op 27 en 28 juni naar Brightlands Campus in Venlo komen. Je ontdekt de laatste technologieën en innovaties, maakt verbinding met andere innovators en professionals en vindt nieuwe partners, business, creativiteit en enthousiasme.

AgriFoodTech Platform is ook aanwezig

AgriFoodTech Platform is aanwezig in met stand. Wij mogen een korting van 30 procent weggeven voor het evenement via de volgende link en codeKortingscode 30% voor AFTP: AFtm30%conf2018

Hoe kun je je registreren: Ga naar de registratiepagina van de expo en type de kortingscode AFtm30%conf2018 in en vervolg daarna de registratieprocedure.

Gegevens

Begin:
27 juni 2018
Einde:
28 juni 2018

‹ All Evenementen

Agenda / Evenementen

Geen events bekend

AgriFoodTech Platform

Het AgriFoodTech Platform wil de maatschappelijke betrokkenheid en dialoog over toepassing van techniek in land- en tuinbouw en de hieraan gelieerde verwerkende industrie op gang brengen en verbreden.
Neem ook een kijkje op ons Videokanaal. Wat vind jij van de ontwikkelingen?