AgriFoodTech Platform Congres 2017 was een groot succes

Nieuws

Gepubliceerd op: 18 december 2017

Tijdens het AgriFoodTech Platform Congres – op 13 december 2017  in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch – bogen ruim 450 bezoekers en sprekers zich over de laatste ontwikkelingen in agrifood. Onderwerpen als personalized nutrition, urban farming, the future of food en de relatie tussen mens en tech waren hot topics. 

Een bomvol programma met uiteenlopende parallelsessies en interessante keynotes bezorgde de bezoeker keuzestress. De opening van het congres werd verzorgd door dagvoorzitter Rogier van Kralingen en Ellen de Brabander (EIT Food & PepsiCo). In haar keynote kwam ‘The Knowledge Triangle’ aan bod.

Breakoutsessies van AFTP-partners

‘s Middags keken we naar de veranderende voedselketen, de rol die technologie daarin heeft, en de gevolgen van en voor de veranderende maatschappij, en dus voor jouw bedrijf. Dat deden we tijdens de breakoutsessies van alle partners van het AgriFoodTech Platform Congres.

Daarna volgden de Future Food Talks, korte, krachtige talks over actuele topics en/of ontwikkelingen in de agrifoodsector. Rogier van Kralingen (dagvoorzitter), Chloé Rutzerveld (food & concept design), Haayo Terpstra (ABB Benelux) en Aaron Ault (Data in Ag) praten ons bij over uiteenlopende topics uit de wereld van agrifood.

Afsluitende keynote van Thimon de Jong

Keynotespreker Thimon de Jong (Utrecht University) sloot de dag af met een betoog over de relatie tussen mens en tech. De Jong: “A one size fits all-approach does not work anymore. So what is next? Personalized food!”


Proef de sfeer:

 

 

 

Agenda / Evenementen

Geen events bekend

Videokanaal

Het AgriFoodTech Platform heeft de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen de voedselproductie in beeld gebracht.