AgriFoodTech DisruptieDiner op 12 december

Activiteiten

Gepubliceerd op: 5 december 2018
https://agrifoodtechplatform.nl/wp-content/uploads/2018/12/BEVESTIGING_HEADER_AFTP_DINER-WIT-600x300.jpg

Het huidige voedselsysteem is aan herziening toe, grotere uitputting van onze aarde ligt op de loer. Hoe innoveer jij om het tij te keren? Tijdens het 'Disruptie Diner: Innovate or Die' delen beslissers, veranderaars en disruptors hun visie op de toekomst van het voedselsysteem.

Wat kan je verwachten?

– Gave keynote sprekers zoals David Wallerstein (Tencent) en Jeroen van den Hoven (TU Delft)*. Tencents superapp WeChat is groter en succesvoller dan Whatsapp en het technologie-bedrijf richt zich nu op autonomous greenhouses. Wallerstein sprak recent op een congres is Helsinki over het ethisch gebruik van kunstmatige intelligentie en de toekomst van AI. Lees hier verder.

– Met een exclusief high-level gezelschap vanuit de wereld van Agri, Food & Tech in dialoog over een duurzamer voedselsysteem. Met echte voornemens als dessert!

– Chef-kok Gilbert Kolff van Fond Rotterdam en gastronomisch verhalenverteller Guus Thijssen verzorgen samen een speciaal menu in het thema van de avond en brengen innovatieve gastronomie naar jouw bord.

Kortom een exclusieve avond met bijzondere tafelgenoten en interessante gesprekken om niet te vergeten!

Programma

16.00 - 17.00 uur*: Keynote David Wallerstein – CXO Tencent & Keynote Jeroen van den Hoven – Professor Ethiek & Technologie TU Delft

17.00 - 17.30 uur: Overloop naar dinerzaal- Congrescentrum 1931

17.30 - 18.00 uurWelkom door dagvoorzitter Rob Koops

18.00 - 21.00 uur: Aan tafel!

21.00 - 21.30 uur: Dessert & netwerken

*In de Brabanthallen als onderdeel van AgriFoodTech 2018


Praktische informatie

Locatie
Congrescentrum 1931, Oude Engelenseweg 1 te ‘s-Hertogenbosch

Agenda / Evenementen

Geen events bekend

Videokanaal

Het AgriFoodTech Platform heeft de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen de voedselproductie in beeld gebracht.